fbpixel
Skip to main content

Cum cumpăr? | Eventbook

Modalități de plată


După ce ati plasat comanda online, veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati, unde veti completa un chestionar securizat cu datele cardului dvs. Cardul dvs. trebuie să fie înrolat în sistemul 3D Secure.

Comenzile pot fi achitate și în 1, 2 sau 3 rate fără dobândă prin cardurile de cumpărături emise de următoarele bănci: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, BRD Finance. După introducerea datelor de card în interfața securizată mobilPay vi se va solicita selectarea numărului de rate dorit.

După ce ati plasat comanda online, veti primi automat un e-mail cu datele necesare efectuarii plății. Puteți achita comanda prin internet banking sau depunere de numerar la casieria băncii.  După încasarea comenzii, biletele dvs. sunt livrate prin metoda aleasă.
Contul EVENTBOOK SRL este deschis la Banca Transilvania
Observație: Plata trebuie facută în maximum 4 zile de la plasarea comenzii, în caz contrar aceasta fiind anulată automat, iar biletele repuse in vanzare.
 
Serviciul de micro-plăți prin SMS este furnizat de NETOPIA mobilPay și este disponibil in toate retelele nationale de telefonie mobila: ORANGE,
VODAFONE, Telekom si Digi Mobil.
Valori incasabile/tranzactie in functie de operator sunt fixe (1, 2, 3 Eur), după cum urmează:
ORANGE : 1 Eur – 20 Eur
VODAFONE : 1 Eur – 20 Eur
Telekom: 1 Eur – 10 Eur
Digimobil: 3 Eur – 10 Eur
Plata prin SMS este supusă unei taxe suplimentare de 5 lei. Valoarea tranzacției este rotunjită automat la următoarea valoare fixă în euro (ex: 1, 2, 3 euro) și nu include TVA.
Biletele pentru toate evenimentele aflate la vânzare pot fi cumpărate cu plata prin card bancar sau cash direct de la sediul Eventbook din str. Actor Ion Brezoianu, 21, București (L-V, orele 10 - 18), fără rezervare prealabilă pe site.
Biletele pentru toate evenimentele aflate la vânzare prin eventbook.ro pot fi cumpărate cu plata prin tichete și carduri culturale și cadou emise de EdenRed, UpRomania și Sodexo direct de la sediul Eventbook din str. Actor Ion Brezoianu, 21, București (L-V, orele 10 - 18), fără rezervare prealabilă pe site.

În plus, plata prin tichete / carduri culturale și cadou este acceptată și la casieriile următoarelor locații:

București: Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Țăranului

Cluj-Napoca: Cinema Florin Piersic (pentru toate evenimentele disponibile pe Eventbook), Reactor de Creație și Experiment

Sibiu: Cinema 3D Ion Besoiu, Cinema Arta

Deva: Cinema Patria

Galați: Cinema 3D Ioan Manole

Hunedoara: Cinema Flacăra

Reșița: Teatrul de Vest

După ce ați plasat comanda online, veti primi automat un e-mail cu datele necesare platii la ghiseu. Odata efectuata plata, nu este necesara trimiterea pe e-mail a niciunui document doveditor, iar biletele va sunt livrate prin metoda de plata aleasa la plasarea comenzii.
Observație: Plata trebuie facută în maximum 4 zile de la plasarea comenzii, în caz contrar aceasta fiind anulată automat, iar biletele repuse in vanzare.
Dupa ce ati plasat comanda online, veti primi automat un e-mail cu datele necesare efectuarii platii. Nu este necesara trimiterea pe e-mail a niciunui document doveditor, iar accesul la eveniment se face direct cu chitanța emisă de terminalul self-service. Găsește aici cea mai apropiată stație SelfPay.
Observatie: Plata trebuie facuta in maximum 24 de ore de la plasarea comenzii, in caz contrar aceasta fiind anulata automat iar biletele repuse in vanzare.
Dupa ce ati plasat comanda online, veti primi automat un e-mail cu toate datele necesare. Biletele va vor fi livrate prin curier, iar plata se va realiza la primirea coletului.
Taxă curierat: 20 lei

 

Modalități de livrare


După efectuarea plății, biletele comandate sunt livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Biletul electronic poate fi prezentat direct de pe telefonul mobil / tabletă sau poate fi tipărit.
Daca ati efectuat plata cu cardul pe Eventbook.ro, insa nu va doriti un bilet electronic, ci unul fizic pe care sa-l pastrati amintire, il puteti ridica înaintea evenimentului, la intrare.
*Metodă de livrare disponibilă doar pentru anumite evenimente.
Biletele platite online pot fi livrate prin curier la adresa mentionată, atât in București, cât și în țară.
Cost serviciu curierat: 20 lei